Беч Нојман: Србија је постгеноцидно друштво

То је био геноцидни режим, који је преко терора владао и манипулисао људима ОПШИРНИЈЕ...

Иницијатива за укидање аутoномије Војводине

Српски народни покрет „Светозар Милетић“, са седиштем у Новом Саду, основан је 2001. године,,, ОПШИРНИЈЕ...

Уставни суд оспорио и назив „Влада Војводине“

Уставни Суд Србије данас је и званично на свом сајту објавио образложење своје недавно донете одлуке о неуставности појединих ... ОПШИРНИЈЕ...

Банатски паори: Улазак у ЕУ уништава пољопривреду

домаће пољопривредне субвенције су вишеструко ниже од субвенција фармерима у већим европским земљама које извозе.... ОПШИРНИЈЕ...

Пајтићево закаснело србовање...

Предуго нема слоге у СНС-у око тога ко ће бити њихов покрајински лидер. Време годишњих одмора полако.. ОПШИРНИЈЕ...

Newsletter

Ако желите да путем електронске поште (e-maila) будете обавештени о важни догађајима, вестима, трибинама и акцијама пријавите се newsletter сервис сајта www.nemasale.rs. Newsletter је потпуно бесплатан сервис. Уколико будете.. ОПШИРНИЈЕ...

Анализе

„Европска Војводина“, која би се по сличном рецепту, било попут Косова или Црне Горе, одвојила од Србије, могла би изнова да регулише свој енергетски и имовински статус. Домаћим евроутопистима није важно што ће Војводина остати без дотока гаса, нити што.. ОПШИРНИЈЕ...

http://nemasale.rs/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/426350autonomija.jpg http://nemasale.rs/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/304677majska.jpg http://nemasale.rs/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/427395ustavnisud_640.jpg http://nemasale.rs/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/564970demo.jpg http://nemasale.rs/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/923257srpski_640.jpg http://nemasale.rs/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/769405newsletter.jpg http://nemasale.rs/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/379436stepenice_amandmani_500x220.jpg

Видео проглас српским полицајцима!

Aктивисти Српског народног покрета Наши 1389, током протеста полиције испред зграде Владе Србије, поделили су службеницима МУП-а више стотина летака у којима их позивају да 10. октобра не изађу на улице против свог народа:  


Браћо полицајци,  

10. октобра је одлична прилика да покажете да умете да служите свом народу и својој отаџбини, а не само једном човеку, његовом политичком режиму и његовим налогодавцима из земаља које су нам отеле Косово и Метохију. 10. октобар је прилика да кажете „Не“ режиму који вас је до краја злоупотребио у своје и циљеве ЕУ и НАТО.

Бити полицајац частан је посао. Служити једном човеку и његовом режиму не само да је нечасно, него је и опасно и никада се још није завршило добро.  

Ви видите која је сиротиња и беда око вас, колико се родитељи пате и упињу да прехране своју децу и сачувају их од криминала, проституције и дроге. Ваши шефови у Влади продали су нашу земљу једном погубном политичком концепту служења ЕУ и НАТО–у. Једини интерес режима и режимских полтрона је у њиховом самоодржању на власти. Они то могу остварити једино још ригорнозном контролом свих државних институција, медија, па и полиције. Такав концепт нема будућност и он ће пропасти – пре или касније.

Људи на власти не могу без вас, али ви можете без њих!

Направили су од вас своје личне слуге, покопали су углед ваше професије и окренули вас против сопственог народа. Ваш посао је борба против криминала и заштита грађана а не пребијање грађана који се противе скарадном скупу 10. октобра који нам намеће Европска унија.

Власт жели физички обрачун грађана и полиције 10. октобра како би се створио још већи јаз између нас. Запитајте се зашто они који говоре да „неће бранити Косово и Метохију силом“ данас од вас траже да силом браните педерски скуп. Режим се нада де ћете га боље штитити ако грађани Србије буду непријатељски настројени према полицији.

Покажите грађанима Србије да нисте „керови“, како вас неки погрдно називају, који слушају свако наређење режима већ да сте полицајци који су у служби свог народа. Наређења која су против народа се не смеју извршити. Немојте изаћи на улице 10. октобра како би на миран начин била отказана парада педера заказана за тај дан.

Грађани Србије ће вас увек подржати у борби против криминала и у борби за одбрану Космета. Подржите и ви грађане у одбрани јавног морала.

Српски народни покрет Наши 1389


 

 

 

Пошаљите коментар

Ваше име:
Наслов:
Коментар:

 


Анкета

Да ли ће усвајање статута побољшати економски положај грађана Војводине
 

Документи